André de Groot
Ik wil me graag inzetten voor de Marke omdat ik het een verlengstuk vind van de VKA

Hallo ik ben André de Groot 46 jaar en melkveehouder uit laren Gld

We melken en weiden 120 koeien en bij behorend jongvee en daarnaast hebben we een akkerbouwtak waar we gewassen telen voor ons melkvee. Ontwikkelen en vernieuwen heeft mijn passie. Ik wil me graag inzetten voor de Marke omdat ik het een verlengstuk vind van de VKA.

Doe mee! De Marke in Boeren handen

De exploitatie en ontwikkeling van het bedrijf komen dus weer in boerenhanden. Daar willen we u graag bij betrekken. Als lid bepaalt u mede wat we gaan onderzoeken en hoe we het bedrijf gaan ontwikkelen.
Schrijf u in
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.