André Kemperman
‘Ik hoop dat onze rol als Agro-innovatiecentrum De Marke binnen de agrarische sector belangrijk blijft’

MIJN NAAM IS ANDRÉ KEMPERMAN EN IK BEN OPGEGROEID OP EEN MELKVEEHOUDERIJ IN DREMPT

Bij De Marke ben ik Plant- en dierverzorger/Biotechnicus. Ik werk er al sinds 1991 en was betrokken bij de start van het vroegere proefbedrijf. Ik heb lagere en middelbare landbouwschool en daarna middelbaar kader in Oenkerk gedaan.

Alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot plant- en dierverzorging en het meeste veldwerk neem ik voor mijn rekening. We werken volgens een vast schema van week- en weekenddiensten. Met betrekking tot het onderzoek doe ik voorbereidende en ondersteunende werkzaamheden, bijvoorbeeld het uitzetten van proefvelden of het verrichten van metingen. Meer specifiek houd ik me bezig met mestvergisting en het bijwerken van de databank voor Koeien & Kansen.

Als Agro-innovatiecentrum De Marke hopen we dat we waar kunnen maken waar we voor staan en dat onze rol binnen de agrarische sector belangrijk blijft.

Doe mee! De Marke in Boeren handen

De exploitatie en ontwikkeling van het bedrijf komen dus weer in boerenhanden. Daar willen we u graag bij betrekken. Als lid bepaalt u mede wat we gaan onderzoeken en hoe we het bedrijf gaan ontwikkelen.
Schrijf u in
De Marke

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.