Astrid Vossers
'In mijn functie als officemanager is mijn doel om het maximale uit mezelf te halen en mijn steentje bij te dragen aan de groei van de Coöperatie De Marke.'

Mijn naam is Astrid Vossers en werkzaam als officemanager bij De Marke.

Ik woon samen met mijn man Ben en onze twee kinderen in Mariënvelde, waar ik geboren en getogen ben. De afgelopen 20 jaar heb ik met veel plezier gewerkt als directiesecretaresse/eventmanager. Ik heb veel ervaring in het ondersteunen, structureren, administreren, plannen en organiseren van bijeenkomsten, beurzen, excursies, etc. Ik ben namelijk op mijn best als ik mag organiseren, ontzorgen en mag meedenken. 

In mijn functie als officemanager is mijn doel om het maximale uit mezelf te halen en mijn steentje bij te dragen aan de groei van de Agro-innovatiecentrum De Marke, daar waar de boer centraal staat. Samen met het bestuur ga ik deze uitdaging graag aan en zet ik mij in voor een mooie toekomst van de Coöperatie De Marke.

Doe mee! De Marke in Boeren handen

De exploitatie en ontwikkeling van het bedrijf komen dus weer in boerenhanden. Daar willen we u graag bij betrekken. Als lid bepaalt u mede wat we gaan onderzoeken en hoe we het bedrijf gaan ontwikkelen.
Schrijf u in
De Marke

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.