Ellis Lugtenberg
Eigen keuzes kunnen en mogen maken is voor mijzelf een belangrijke waarde en dit gun ik iedereen.

Mijn naam is Ellis Lugtenberg, 43 jaar en getrouwd met Tom.

Samen hebben we 4 dochters in leeftijd van 11-16 jaar. We boeren als 6e generatie op Boerderij “De Riet” te Olst, melkveebedrijf met 160 Maas Rijn IJssel koeien (dubbeldoel).

Zelf heb ik Retail management gestudeerd. Na een aantal jaren met plezier in deze sector werkzaam te zijn geweest heb ik er bewust voor gekozen om ons familiebedrijf voort te zetten. We hebben samen een visie voor ons melkveebedrijf ontwikkeld die uitdagend is voor ons als ondernemers en passend bij onze bedrijfssituatie, de omgeving  en de tijd waarin we boeren. Een uitdaging voor Tom als boeren vakman en mijzelf als boerin, sparringpartner, netwerker en ambassadeur van de sector.

Momenteel bestaan mijn werkzaamheden uit het verzorgen van het jongvee, verzorgen van de financiële administratie, vleesverkoop, de organisatie rondom onze ontvangstruimte, boerderij educatie, opzetten van eigen zuivelfabriek samen met lokale horeca ondernemer, lokale LTO bestuurder en ambassadeur van de boeren uit Salland Noord in het project team van “Land van Waarde”.

In de afgelopen 14 jaar ook provinciaal LTO bestuurder geweest en gemeenteraadslid.

Eigen keuzes kunnen en mogen maken is voor mijzelf een belangrijke waarde en dit gun ik iedereen. Om deze reden draag ik De Marke ook een warm hart toe; zelf ontdekken, zelf richting geven, zelf sturen. Ik kijk er naar uit om samen met een mooie groep boerenleden op deze manier daar aan een bijdrage te mogen leveren.

Doe mee! De Marke in Boeren handen

De exploitatie en ontwikkeling van het bedrijf komen dus weer in boerenhanden. Daar willen we u graag bij betrekken. Als lid bepaalt u mede wat we gaan onderzoeken en hoe we het bedrijf gaan ontwikkelen.
Schrijf u in
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.