Even voorstellen…

Momenteel zijn er bij De Marke twee stagiaires. Te weten Anouk Hemmink en Mark Dinkelman.

Anouk volgt Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool van Arnhem Nijmegen. Zij gaat in haar afstudeerstage onderzoeken hoe De Marke meer betrokkenheid kan creëren tussen het Agro-innovatiecentrum en melkveehouders in Oost-Nederland.

Mark Dinkelman loopt in dezelfde periode stage. Hij is van Hogeschool Van Hall Larenstein en doet een periferiestage. De derdejaarsstudent voert tijdens deze stage een hbo-waardige opdracht uit en leert daarnaast de bedrijfscultuur en -structuur kennen. Mark gaat assisteren bij allerlei (veld)proeven.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten

Bodemvocht eindelijk gestegen dankzij sneeuw

Bij De Marke wordt met bodemsensoren gemeten hoe het staat met het vocht in de bodem. Het smeltende dikke sneeuwdek zorgde ervoor dat er eindelijk voldoende vocht is doordrongen in de diepere ondergrond van een grasperceel van de Achterhoekse proefboerderij. Het bereikt nu voor het eerst in bijna een jaar een gezonde waarde van boven de tien procent.

Agro-innovatiecentrum De Marke is meer dan alleen onderzoek

De toekomst van Agro-innovatiecentrum De Marke is breder dan alleen onderzoek. De Marke gaat nadrukkelijk nauwer samenwerken met het onderwijs, te beginnen met het Zone College en Aeres Hogeschool. Onderwijscoördinator Joanne Malotaux (33) staat hiervoor in de startblokken.

Twee nieuwe projecten die de natuur verrijken

Het is een gevleugeld begrip. We komen het in veel beleidsnota’s, onderzoeksplannen en subsidieregelingen tegen: natuurinclusieve landbouw. Maar wat bedoelen we daar nu precies mee? En, wat kunnen we daarmee? De Marke gaat op zoek naar antwoorden.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.