Even voorstellen…

Momenteel zijn er bij De Marke twee stagiaires. Te weten Anouk Hemmink en Mark Dinkelman.

Anouk volgt Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool van Arnhem Nijmegen. Zij gaat in haar afstudeerstage onderzoeken hoe De Marke meer betrokkenheid kan creëren tussen het Agro-innovatiecentrum en melkveehouders in Oost-Nederland.

Mark Dinkelman loopt in dezelfde periode stage. Hij is van Hogeschool Van Hall Larenstein en doet een periferiestage. De derdejaarsstudent voert tijdens deze stage een hbo-waardige opdracht uit en leert daarnaast de bedrijfscultuur en -structuur kennen. Mark gaat assisteren bij allerlei (veld)proeven.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten

Nieuwe directeur van Coöperatie De Marke: Jaap Gielen

Jaap Gielen (57) wordt per 1 april de nieuwe directeur van Coöperatie De Marke in het Gelderse Hengelo. Vanuit deze functie gaat Jaap het Agro-innovatiecentrum De Marke aansturen. Een korte kennismaking met Jaap.

Natuurinclusieve landbouw nader bekeken

Op het Agro-innovatiecentrum De Marke gaan we aan de slag met natuurinclusieve landbouw. De wetenschap deelt natuurinclusieve landbouw in een aantal onderdelen in. Eén daarvan is functionele biodiversiteit, waaronder kruidenrijke graslanden en bodembiodiversiteit (vruchtbaarheid) vallen. Wat houdt functionele biodiversiteit in en wat heeft een melkveehouder daaraan?

De Marke zoekt naar passend optimaal teeltsysteem

Een belangrijk doel van De Marke is het realiseren van goede gewasopbrengsten bij een optimale mineralenbenutting. De drie droge jaren op een rij zorgden voor een afnemende gewasproductie en voedervoorziening op de droge zandgronden in Hengelo (Gld.) De komende jaren gaan we binnen het KLIMAP-project op zoek naar nieuwe teeltsystemen die positief bijdragen aan het veranderde klimaat.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.