Even voorstellen…

Momenteel zijn er bij De Marke twee stagiaires. Te weten Anouk Hemmink en Mark Dinkelman.

Anouk volgt Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool van Arnhem Nijmegen. Zij gaat in haar afstudeerstage onderzoeken hoe De Marke meer betrokkenheid kan creëren tussen het Agro-innovatiecentrum en melkveehouders in Oost-Nederland.

Mark Dinkelman loopt in dezelfde periode stage. Hij is van Hogeschool Van Hall Larenstein en doet een periferiestage. De derdejaarsstudent voert tijdens deze stage een hbo-waardige opdracht uit en leert daarnaast de bedrijfscultuur en -structuur kennen. Mark gaat assisteren bij allerlei (veld)proeven.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten

Vragenlijst media en communicatie melkveehouders

Onze stagiaire Anouk onderzoekt hoe Agro-innovatiecentrum De Marke meer betrokkenheid kan creëren tussen het onderzoeksbedrijf en melkveehouders in Oost-Nederland. Doe mee met haar onderzoek.

Bodemvocht eindelijk gestegen dankzij sneeuw

Bij De Marke wordt met bodemsensoren gemeten hoe het staat met het vocht in de bodem. Het smeltende dikke sneeuwdek zorgde ervoor dat er eindelijk voldoende vocht is doordrongen in de diepere ondergrond van een grasperceel van de Achterhoekse proefboerderij. Het bereikt nu voor het eerst in bijna een jaar een gezonde waarde van boven de tien procent.

Agro-innovatiecentrum De Marke is meer dan alleen onderzoek

De toekomst van Agro-innovatiecentrum De Marke is breder dan alleen onderzoek. De Marke gaat nadrukkelijk nauwer samenwerken met het onderwijs, te beginnen met het Zone College en Aeres Hogeschool. Onderwijscoördinator Joanne Malotaux (33) staat hiervoor in de startblokken.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.