Fleur Brinke
Met veel passie wil ik graag samen met agrariërs en partners programma’s ontwikkelen voor een duurzame toekomst van agrariërs op zandgrond.

Mijn naam is Fleur Brinke en ik ben opgegroeid op het melkveebedrijf van mijn ouders in Beltrum.

Ik ga nog steeds met veel plezier bijna ieder weekend op het ouderlijk bedrijf aan het werk. Na mijn studie Dierwetenschappen aan de Wageningen Universiteit heb ik van 2014 tot en met 2019 bij Nutreco (internationaal diervoedingsbedrijf) gewerkt. Daar was ik actief in communicatie- en informatiemanagement op de onderzoeksafdeling.

In diezelfde periode was ik lid van de Jongerenraad van FrieslandCampina voor het gebied Achterhoek en Liemers. Sinds augustus 2019 ben ik werkzaam voor Wageningen Universiteit en Researchcentrum (WUR) als projectleider bij Wageningen Livestock Research. Vanuit WUR word ik voor 20 uur per week gedetacheerd naar de vereniging Vruchtbare Kringloop Achterhoek en Liemers (VKA). Vanaf januari 2020 ben ik de manager van vereniging VKA. 

Daarnaast word ik vanuit WUR voor 12 uur per week gedetacheerd naar Coöperatie De Marke. Mijn functie binnen de Coöperatie is programma-manager. Met veel passie wil ik graag samen met agrariërs en partners programma’s ontwikkelen voor een duurzame toekomst van agrariërs op zandgrond.

Doe mee! De Marke in Boeren handen

De exploitatie en ontwikkeling van het bedrijf komen dus weer in boerenhanden. Daar willen we u graag bij betrekken. Als lid bepaalt u mede wat we gaan onderzoeken en hoe we het bedrijf gaan ontwikkelen.
Schrijf u in
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.