Jur Eekelder
'Mijn focus bij De Marke ligt op dataverwerking en data-analyse van de verzamelde gegevens voor de Vruchtbare Kringloop Achterhoek en daarnaast lever ik een bijdrage aan de projectgroep voor precisielandbouw'

Mijn naam is Jur Eekelder en woon in vragender. Ik ben opgegroeid op het (inmiddels beëindigde) melkveebeddrijf van mijn ouders in Beltrum.

Sinds mijn studie Biosystems Engineering (landbouwtechniek) aan Wageningen UR en mijn bachelor in Advanced Technology aan de Universiteit Twente ben ik zeer geïnteresseerd in techniek en automatisering Het liefst zie ik dit toegepast in de agrarische sector. Voor mijn afstudeerstage deed ik bij het bedrijf LIC Automation in Nieuw-Zeeland, waar ze melktechniek ontwikkelen. Hier heb ik gewerkt aan een stuk sensoranalyse en dataverwerking. Dit beviel goed en na mijn studie keerde ik terug als werknemer om de zaken af te maken.

Weer terug in Nederland kreeg ik interesse voor Coöperatie De Marke. Met mijn opgedane kennis wil ik graag als Onderzoeker/Projectleider bijdragen aan alle projecten die bij De Marke in het verschiet liggen om zo te werken aan deze mooie sector. Mijn focus bij De Marke ligt op dataverwerking en data-analyse van de verzamelde gegevens voor de Vruchtbare Kringloop Achterhoek, en daarnaast zal ik bijdragen aan de projectgroep voor precisielandbouw.

Doe mee! De Marke in Boeren handen

De exploitatie en ontwikkeling van het bedrijf komen dus weer in boerenhanden. Daar willen we u graag bij betrekken. Als lid bepaalt u mede wat we gaan onderzoeken en hoe we het bedrijf gaan ontwikkelen.
Schrijf u in
De Marke

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.