Jur Eekelder
Mijn focus bij De Marke zal liggen op de dataverwerking en data-analyse van de verzamelde gegevens voor de Vruchtbare Kringloop Achterhoek, en daarnaast zal ik bijdragen aan de projectgroep voor precisielandbouw.

Mijn naam is Jur Eekelder en ben momenteel 24 jaar. Vanaf maandag 17 mei jongstleden ben ik werkzaam voor Coöperatie De Marke als Onderzoeker/Projectleider.

Ik ben woonachtig te Vragender maar ben opgegroeid op het (inmiddels beëindigde) melkveebedrijf van mijn ouders in Beltrum.

Na mijn studie Biosystems Engineering (landbouwtechniek) aan Wageningen UR en mijn bachelor in Advanced Technology aan de Universiteit Twente ben ik zeer geïnteresseerd in techniek en automatisering, het liefst zie ik dit toegepast in de agrarische sector. Voor mijn afstudeerstage ben ik naar het bedrijf LIC Automation in Nieuw-Zeeland geweest waar ze melktechniek ontwikkelen. Hier heb ik gewerkt aan een stuk sensoranalyse en dataverwerking. Dit beviel goed en ik ben na mijn studie teruggekeerd als werknemer om de zaken af te maken.

Weer terug in Nederland kreeg ik interesse voor wat er met Coöperatie De Marke gaat gebeuren. Met mijn opgedane kennis wil ik graag bijdragen aan alle projecten die bij De Marke in het verschiet liggen om zo te werken aan deze mooie sector. Mijn focus bij De Marke zal liggen op de dataverwerking en data-analyse van de verzamelde gegevens voor de Vruchtbare Kringloop Achterhoek, en daarnaast zal ik bijdragen aan de projectgroep voor precisielandbouw. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging en kijk uit naar een prettige samenwerking!

Doe mee! De Marke in Boeren handen

De exploitatie en ontwikkeling van het bedrijf komen dus weer in boerenhanden. Daar willen we u graag bij betrekken. Als lid bepaalt u mede wat we gaan onderzoeken en hoe we het bedrijf gaan ontwikkelen.
Schrijf u in
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.