Robin Walvoort
'De Marke is als innovatiehub de plek waar kennis en ervaring over bodem en voeding bij elkaar komt'

Mijn naam is Robin Walvoort en woon in Borculo. Samen met mijn ouders runnen we in Geesteren een melkvee- en varkensbedrijf.

Op dit bedrijf werken we hard om een toekomstbestendig bedrijf op te bouwen door middel van dubbeldoelkoeien, kruidenrijkgrasland en zonnepanelen.

Na het HBO in Dronten heb ik twee specialisaties gevolgd in Wageningen, namelijk Soil quality en Animal nutrition. Daarna heb ik gewerkt bij Baks Agrifoods als in-/verkoper van zuivel co-stromen. 

Ik wil bij De Marke bijdragen aan een toekomstbestendige landbouw, met korte efficiënte kringlopen en een lage footprint. Agro-innovatiecentrum De Marke is als innovatiehub de plek waar kennis en ervaring over bodem en voeding bij elkaar komt. Dit biedt volop mogelijkheden om complexe vraagstukken op te lossen met diverse stakeholders. Hier wil ik mij graag volop voor inzetten!

Doe mee! De Marke in Boeren handen

De exploitatie en ontwikkeling van het bedrijf komen dus weer in boerenhanden. Daar willen we u graag bij betrekken. Als lid bepaalt u mede wat we gaan onderzoeken en hoe we het bedrijf gaan ontwikkelen.
Schrijf u in
De Marke

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.