Robin Walvoort
De Marke is als innovatie hub de plek waar kennis en ervaring over bodem en voeding bij elkaar komt.

Mijn naam is Robin Walvoort en ben woonachtig in Borculo. Samen met mijn ouders runnen we in Geesteren een melkvee- varkensbedrijf.

Op dit bedrijf werken we hard om een toekomstbestendig bedrijf op te bouwen d.m.v. dubbeldoelkoeien, kruidenrijkgrasland en zonnepanelen.

Na het HBO in Dronten heb ik twee specialisaties gevolgd in Wageningen, namelijk ‘’soil quality’’ en ‘’animal nutrition’’. Afgelopen jaar ben ik werkzaam geweest bij Baks Agrifoods als in-/verkoper van zuivel co-stromen. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij De Marke en bij te dragen aan een toekomst bestendige landbouw, met korte efficiënte kringlopen en een lage footprint. De Marke is als innovatie hub de plek waar kennis en ervaring over bodem en voeding bij elkaar komt. Dit biedt volop mogelijkheden om complexe vraagstukken op te lossen met diverse stakeholders. Hier wil ik mij graag volop voor inzetten!

Doe mee! De Marke in Boeren handen

De exploitatie en ontwikkeling van het bedrijf komen dus weer in boerenhanden. Daar willen we u graag bij betrekken. Als lid bepaalt u mede wat we gaan onderzoeken en hoe we het bedrijf gaan ontwikkelen.
Schrijf u in
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.