Vertrouwd beeld verdwijnt
De Marke

Wat betreft ons logo en onze huisstijl is afgesproken dat de huisstijl van Wageningen University & Research wordt gevolgd. Het vertrouwde logo gaat dus verdwijnen. Wat uiterlijke herkenbaarheid betreft verandert er dus de komende tijd nog het een en ander.

Onze abonnees blijven wel op gezette tijden onze nieuwsbrief ontvangen. De nieuwsbrief wordt op termijn in een ander jasje gestoken.

Dat geldt ook voor de website. U vindt ons op www.wur.nl/demarke. Hier is nog wel wat werk aan de winkel. Onze oude website www.demarke.eu blijft daarom nog even in de lucht en we zijn nog bereikbaar via info@demarke.eu.

De medewerkers hebben inmiddels al wel nieuwe e-mailadressen via Wageningen University & Research eindigend op @wur.nl. We verzoeken u via deze adressen met ze te communiceren.

U kunt Agro-innovatiecentrum De Marke telefonisch bereiken via 0575 46 73 23.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten

Praktijkpilot druppelirrigatie in “Het Klooster”: effect op bodemvocht, opbrengsten en minerale stikstof

Een groep agrariërs in de Achterhoek beproefde druppelirrigatie in mais als één van de mogelijkheden om het bodemvochtgehalte op een optimaal niveau te houden en zo nitraatuitspoeling te voorkomen. In samenwerking met Agro-innovatiecentrum De Marke is er gekeken naar de werking van bodemvocht in relatie tot nitraatuitspoeling in combinatie met druppelirrigatie als watergiftmethodiek. De resultaten over 2021 zijn bekend, maar geven nog onvoldoende beeld. De praktijkpilot krijgt dit jaar een vervolg.

Bezoek het ruwvoer- en krachtvoerplatform op De Marke

Op Agro-innovatiecentrum De Marke staan de demovelden er prachtig bij. De demovelden zijn in samenwerking met eerstejaars studenten van het Zone.college en onder leiding van Kevin Lettink (stagiaire Aeres Dronten) aangelegd. De speerpunten dit jaar zijn maximale kwaliteit ruwvoer van eigen land en de mogelijkheden rondom eigen krachtvoerteelten, mengteelten in graan en mais en diverse kruiden in grasland.

Vertrouwd beeld verdwijnt

Wat betreft ons logo en onze huisstijl is afgesproken dat de huisstijl van Wageningen University & Research wordt gevolgd. Wat uiterlijke herkenbaarheid betreft verandert er dus de komende tijd nog het een en ander. Wat zijn de ontwikkelingen?
De Marke

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.