Vertrouwd beeld verdwijnt
De Marke

Wat betreft ons logo en onze huisstijl is afgesproken dat de huisstijl van Wageningen University & Research wordt gevolgd. Het vertrouwde logo gaat dus verdwijnen. Wat uiterlijke herkenbaarheid betreft verandert er dus de komende tijd nog het een en ander.

Onze abonnees blijven wel op gezette tijden onze nieuwsbrief ontvangen. De nieuwsbrief wordt op termijn in een ander jasje gestoken.

Dat geldt ook voor de website. U vindt ons op www.wur.nl/demarke. Hier is nog wel wat werk aan de winkel. Onze oude website www.demarke.eu blijft daarom nog even in de lucht en we zijn nog bereikbaar via info@demarke.eu.

De medewerkers hebben inmiddels al wel nieuwe e-mailadressen via Wageningen University & Research eindigend op @wur.nl. We verzoeken u via deze adressen met ze te communiceren.

U kunt Agro-innovatiecentrum De Marke telefonisch bereiken via 0575 46 73 23.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten

Word vriend van Agro-innovatiecentrum De Marke!

Vrienden zijn geïnteresseerde agrariërs en personen uit het agrarische bedrijfsleven, overheid en onderwijs. U kunt zich kosteloos aanmelden als lid van het netwerk en ontvangt dan informatie over activiteiten en resultaten van het Agro-innovatiecentrum De Marke. Ook nodigen wij u uit voor bijeenkomsten.

Agro-innovatiecentrum De Marke gaat op ingeslagen weg voort

Nu het opheffen van Coöperatie De Marke een feit is, is de vraag hoe gaat Agro-innovatiecentrum De Marke verder? Per 1 juni is Fleur Brinke aan de slag als Manager Agro-innovatiecentrum De Marke. We leggen deze vraag aan haar voor.

Coöperatie stopt, maar missie geslaagd

Laatste column van André Arfman, voorzitter coöperatie De Marke en daarmee zijn laatste bijdrage aan de nieuwsbrief van Agro-innovatiecentrum De Marke: Coöperatie stopt, maar missie geslaagd.
De Marke

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.