Vertrouwd beeld verdwijnt
De Marke

Wat betreft ons logo en onze huisstijl is afgesproken dat de huisstijl van Wageningen University & Research wordt gevolgd. Het vertrouwde logo gaat dus verdwijnen. Wat uiterlijke herkenbaarheid betreft verandert er dus de komende tijd nog het een en ander.

Onze abonnees blijven wel op gezette tijden onze nieuwsbrief ontvangen. De nieuwsbrief wordt op termijn in een ander jasje gestoken.

Dat geldt ook voor de website. U vindt ons op www.wur.nl/demarke. Hier is nog wel wat werk aan de winkel. Onze oude website www.demarke.eu blijft daarom nog even in de lucht en we zijn nog bereikbaar via info@demarke.eu.

De medewerkers hebben inmiddels al wel nieuwe e-mailadressen via Wageningen University & Research eindigend op @wur.nl. We verzoeken u via deze adressen met ze te communiceren.

U kunt Agro-innovatiecentrum De Marke telefonisch bereiken via 0575 46 73 23.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten

Landbouwrobot helpt De Marke een handje

Afgelopen week leverde Abemec uit Veghel de nieuwe Naïo OZ robot af op Agro-innovatiecentrum De Marke. Deze autonome robot wordt dit voorjaar ingezet om mechanisch onkruid te wieden op verschillende bedrijven in de Achterhoek. De machine heeft een breedte van +/- 50 cm en is daarmee uitermate geschikt om onkruid te wieden tussen de mais of andere gewassen. De robot werkt op RTK-GPS, waardoor deze precies tussen de rijen blijft rijden. Verder heeft de robot heeft een accucapaciteit van ongeveer acht uur, waardoor deze een oppervlakte van 1 hectare per dag kan wieden.

De praktijk aan de slag

De ervaringen, ambities en kennisvragen van de ‘koplopers’ op het gebied van natuurinclusieve landbouw staan binnen het project ‘Kennis in en door de praktijk’ centraal. Het project draait om het aanleggen van demovelden, het organiseren van inspiratiebijeenkomsten en het delen van praktijkgerichte kennis. De praktijk was nu aan zet.

Fleur Brinke naar Agro-innovatiecentrum De Marke

Met ingang van 1 juni vult Fleur Brinke (31) in deeltijd de functie in van Manager Agro-innovatiecentrum De Marke en vanaf augustus gaat ze volledig aan de slag.
De Marke

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.