Vragenlijst media en communicatie melkveehouders

Onze stagiaire Anouk onderzoekt hoe Agro-innovatiecentrum De Marke meer betrokkenheid kan creëren tussen het onderzoeksbedrijf en melkveehouders in Oost-Nederland. Om hier een beter beeld van te krijgen, heeft ze een vragenlijst opgesteld. De resultaten hiervan gebruiken we om de aansluiting met de doelgroep te verbeteren.

Bent u een melkveehouder in Oost-Nederland? Dan helpt u Anouk door de vragenlijst in te vullen! Invullen kan tot dinsdag 16 maart. Ga naar de vragenlijst door op deze link te klikken.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten

Beweiding op De Marke

Op Agro-innovatiecentrum De Marke proberen we al enkele jaren de dieren zo vroeg mogelijk te laten weiden. Wanneer het weer en de grasgroei het toelaten, gaan de dieren naar buiten. Hoe gaan we daarbij te werk?

Spin in het agro-innovatienetwerk

De Achterhoek ontpopt zich steeds meer als agro-innovatieregio. De Marke vervult de rol van spin in het agro-innovatienetwerk. Samenwerking leidt tot meer innovatie in de landbouw is het idee.

Onderzoeksteam Agro-innovatiecentrum De Marke uitgebreid met Rianne van Binsbergen

Rianne van Binsbergen (32) start per 1 april als onderzoeker/projectleider bij Agro-innovatiecentrum De Marke. Als gepromoveerd wetenschappelijk onderzoeker in Wageningen maakt ze de overstap naar een onderzoeksbaan in het Gelderse Hengelo.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.